Programări

0747 777 107

Clinica Dr. Balcangiu-Stroescu, ne-am propus să reunim cei mai buni specialiști în dermatologie, nefrologie, diabet nutriție și boli metabolice, endocrine, cardiologie, chirurgie plastică, urologie si pediatrie, pentru a-ți putea oferi servicii integrate care te vor ajuta să te simți și să fii cea mai bună versiune a ta.

Despre noi

Când nu te simți confortabil în propria piele, fiecare zi poate fi stresantă și dificilă.
Când arăți bine, te simți bine. Când te simți bine cu tine însuți, vei radia de frumusețe.

Credem cu tărie că frumusețea exterioară se reflectă în interior și viceversa. De aceea, la Clinica Dr. Balcangiu-Stroescu, ne-am propus să reunim cei mai buni specialiști în dermatologie, nefrologie, diabet nutriție și boli metabolice, endocrine,  cardiologie, chirurgie plastică, urologie si pediatrie pentru a-ți putea oferi servicii integrate care te vor ajuta să te simți și să fii cea mai bună versiune a ta.

 

Clinica are documentat un sistem de Management al Calitatii conform cerintelor standardului: SR EN ISO 9001:2015

Când nu te simți confortabil în propria piele, fiecare zi poate fi stresantă și dificilă.

Clinica Dr. Balcangiu-Stroescu reunește în același centru medici specialiști în 8 specialități medicale (dermatologie, nefrologie, diabet și nutriție, endocrine, cardiologie, chirurgie plastică, urologie si pediatrie) ce îți oferă soluții pentru o paletă vastă de afecțiuni și nevoi medicale. Pacienții beneficiază de cea mai modernă aparatură medicală în domeniu.

Înscrie-te la Newsletter

Pentru a fii la zi cu ofertele noastre înscrie-te la newsletter!

Call Now Button