Programări

0747 777 107

Ce este EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO este prima și singura procedură de modelare corporală neinvazivă care utilizează încălzirea prin radiofrecvență pentru reducerea țesutului adipos și energia electromagnetică concentrată de înaltă intensitate (high-intensity focused electromagnetic technology – HIFEM®) pentru întărirea și tonifierea mușchilor, totul într-o sesiune de 30 de minute.


Rezultatul final constă în reducerea țesutului adipos și tonifierea țesutului muscular, totul într-o ședință scurtă de doar 30 de minute.

Cum funcționează EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO se bazează pe un aplicator care emite simultan energii RF și HIFEM+ sincronizate. Datorită încălzirii prin radiofrecvență, temperatura musculară crește rapid cu câteva grade. Acest lucru pregătește mușchii pentru expunerea la stres, similar cu ceea ce face o activitate de încălzire înainte de orice antrenament. În mai puțin de 4 minute, temperatura în grăsimea subcutanată atinge un nivel care provoacă apoptoză, adică celulele adipoase sunt deteriorate permanent și îndepărtate lent din corp. Studiile clinice au arătat în medie o reducere cu 30% a grăsimii subcutanate. Energia HIFEM+ contractează fibrele musculare din zonă la intensități care nu sunt realizabile în timpul antrenamentului voluntar. Stresul extrem forțează mușchiul să se adapteze, rezultând o creștere a fibrelor și celulelor musculare. În medie, volumul muscular crește cu 25%*.

Ce zone pot fi tratate cu EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO poate fi aplicat pe abdomen, fese, coapse, brațe și gambe.

EMSCULPT NEO poate fi folosit pentru pacienți un IMC (índice masă corporală) de până la 35 kg/m2.

EMSCULPT NEO este aprobat de FDA (U.S. Food and Drug Administration).

De câte sedințe cu EMSCULPT NEO este nevoie?

De obicei sunt necesare patru tratamente de 30 de minute, programate la 5-10 zile distanță.

Programează-te

Dacă dorești o rezervare la clinica noastră, te rugăm să completezi formularul.

    Call Now Button